Befeketetés a jövőbe

Széchenyi 2020 Pályázat

Széchenyi 2020 - "Befektetés a jövőbe"

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2020.11.18-án meghirdetett Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása című felhívást tett közzé, melyen cégünk sikeresen pályázott és nyerte el a támogatási összeget az alábbiak szerint.

A támogatás tárgya a "Tevékenység diverzifikálása az AS-Ingatlan Kft.-nél Őriszentpéteren" című, a támogatási kérelemben és annak mellékleteiben rögzített Projekt elszámolható költségeinek az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában történő finanszírozása.

A kedvezményezett neve: AS-Ingatlan Kft.

A projekt címe: Tevékenység diverzifikálása az AS-Ingatlan Kft-nél Őriszentpéteren

A szerződött támogatás összege: 3 678 252 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében tervezett tevékenység megvalósul, így beszerzésre kerülnek a Sonalika Solis 26 traktor + AG-Tech  gödörfúró, + Sicma TB 140 mucsozó, + Solis SL 120 talajmaró, az leszállításra, átadásra, üzembe helyezésre és aktiválásra kerül. A teljesítés megtörténik, a számlák kiállításra, kifizetésre kerülnek, a szükséges dokumentumok átadásra kerülnek. Ezzel párhuzamosan zajlik a laptop beszerzése is, ugyanazokkal a dokumentumokkal és menettel. A projekt lezárul, megtörténik a záró kifizetési kérelem és a záró beszámoló benyújtása. Megtörténik a kötelezően előírt tájékoztatás biztosítása is.

A projekt befejezési dátuma: 2022.03.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-02194

Széchenyi 2020 támogatás