Velux, ROTO, Fakro, Schindler, Peta,
Optilight, Rooflite, Czinege tetőablakok

Tetőablakok és kiegészítőik beépítése, javítása, cseréje, felszerelése és forgalmazása
 
 

Roto tetőtéri ablakok javítása:

A Roto a világ vezető vasalatgyártója. Vasalatai időtállósága a tetőablakaiban is tükröződik. Amennyiben gondoskodnak rendszeres karbantartásukról, időnként felújításukról, hosszú évekig, akár 25-30 évig is élvezhetik gondtalanul az ablakaik precíz működését. Természetesen az idő előrehaladtával a használati kopások, elöregedések ezeknél az ablakoknál is jelentkezhetnek. A 10 évnél idősebb Roto tetőtéri ablakok tömítései már elöregedtek. A tömítések elöregedése sajnos nem befolyásolható. Az alapanyag élettartama 8-10 év, utána cserélni kell.

Ha Roto tetőtéri ablakát még 2000 előtt gyártották, akkor az üvegezése és hőszigetelő képessége is sokkal gyengébb, mint a most gyártott tetőablakoknak! Könnyedén lehetséges korszerűsíteni régi tetőtéri ablakát, csupán az üveget kell cserélni: új, modern gyártástechnológiával készült tetőablak üvegre.

Ha Roto tetőablaka már elmúlt 3-5 éves és még nem volt karbantartva, akkor mihamarabb jelezze ezt az igényét az ÁRAJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP kitöltésével, hogy biztosítsuk Önnek nagyobb szerkezeti hibák elkerülését!

Visszahívást, árajánlatot kérek!

Megnézem milyen típusú a tetőablakom!

Galériánk

Kattintson a nagyobb mérethez!

Régi Roto tetőtéri ablak
Roto tetőablak kódja
Roto tetőablak törött üvegezéssel
Roto tetőtéri ablak vezetősín törés
Roto tetőtéri ablak

Visszahívást, árajánlatot kérek!