Velux, ROTO, Fakro, Schindler, Peta,
Optilight, Rooflite, Czinege tetőablakok

Tetőablakok és kiegészítőik beépítése, javítása, cseréje, felszerelése és forgalmazása
 
 

Letölthető katalógusok

Letöltéshez kattintson a választott katalógus képére!

Velux

Minőségi tetőablakok Standard, Standard Plus és Premium típusban. Választható alapanyag, hőszigetelés, nyitásmód és méret, többféle távműködtetés. Időtálló megoldás tetőterébe – böngésszen kedvére termékeink között!


Fakro

Megbízható, energiatakarékos megoldások bármilyen tetőtérbe. A Fakro tetőtéri ablakokat biztonságos használat és nagyfokú funkcionalitás jellemzi, tartós alapanyaguknak és precíz kialakításuknak köszönhetően pedig kimondottan hosszú életűek. Ismerje meg termékeinket!


Roto

Prémium minőség immár 85 éve. A Roto tetőtéri ablakok az innováció és az energiahatékonyság jegyében készülnek, de a tervezés során a könnyű használat és a praktikus kiegészítők egyszerű alkalmazása is roppant fontos szempont. Kényelem 15 év garanciával.


Schindler

Minőségi tetőtéri ablakok fa és műanyag kerettel – így nemcsak a nappaliban és hálóban, hanem a fürdőben és a konyhában is ideális megoldást jelentenek. Az egyszerű használatot szavatoló átszerelhető kilincs és a háromrétegű üvegezés még vonzóbbá teszik termékeiket. Válasszon igényei szerint!

Schindler tetőablak termékkatalógus

Visszahívást, árajánlatot kérek!