Velux, ROTO, Fakro, Schindler, Peta,
Optilight, Rooflite, Czinege tetőablakok

Tetőablakok és kiegészítőik beépítése, javítása, cseréje, felszerelése és forgalmazása
 
 

Fakro tetőablakok javítása:

A Fakro a világ harmadik legnagyobb tetőablakgyártója. Ablakaik faminősége kitűnő, esztétikailag hibátlan. Műszakilag az előzetes piaci tapasztalatokra épül, de a több évtizedes fejlesztés eredményeképpen egyedi arculat és egyedi műszaki tartalom jellemzi. Felújításuk nem okoz gondot, mára hozzáillő, jól bejáratott szerviztechnológiát építettünk ki.

Ablakaik Magyarországon szinte már a kezdetektől gáztöltéses, lágyfémbevonatos üvegekkel kerültek forgalomba, így a felújítás során üvegcserére ritkán van szükség. Az alapvető hibajelenségek a vasalatok meghibásodásából és a tömítések elöregedéséből fakadnak. A tömítések elöregedése sajnos nem befolyásolható. Az alapanyag élettartama 8-10 év, utána cserélni kell, viszont a vasalatok használati ideje nagyban befolyásolható a rendszeres karbantartással!

Általánosságban elmondható, hogy minden tetőablakot kb. 3-5 évente érdemes karbantartani.

Amennyiben Ön is szeretné még hosszú évekig gondtalanul használni a Fakro tetőablakát, akkor töltse ki az ÁRAJÁNLATKÉRŐ ŰRLAPUNKAT, hogy tájékoztathassuk a Fakro tetőablaka felújításával kapcsolatban!

Visszahívást, árajánlatot kérek!

Megnézem milyen típusú a tetőablakom!

Galériánk

Nagyobb méretért kattintson a képre!

Fakro tetőablak
Penészes Fakro tetőablak
Fakro tetőablak rolóval
Fakro tetőablak vasalata
Fakro tetőablak kilincse

Megnézem milyen típusú a tetőablakom!