Velux, ROTO, Fakro, Schindler, Peta,
Optilight, Rooflite, Czinege tetőablakok

Tetőablakok és kiegészítőik beépítése, javítása, cseréje, felszerelése és forgalmazása
 
 

Egyéb hibák


Ha nyitáskor vagy becsukáskor „szorul” az ablak érdemes még azelőtt megnézetni, mielőtt sérülne a szerkezet. Mindenképp tanácsoljuk, hogy ilyen probléma esetén mihamarabb nézesse meg ablakát, mert az erőltetett, kilazult vasalatú ablak faszerkezete előbb-utóbb eltörik az igénybevétel alatt.

A több éve beépített ablakok mindenképpen karbantartást, felújítást igényelnek és nekünk hatalmas sikerélmény, amikor a munka elvégzése után az ügyfelet az ablakhoz engedjük kipróbálásra. Persze nem minden ablaktípussal lehet csodákat művelni, de a legtöbb 10-15 éves ablak javítható.

 

Fotóalbum


Tekintse meg fotóalbum galériánkat:Roto tetőablak beépítés lemezfedésbe Roto elektromos tetőablak redőnyök Hatos beépítés lambéria burkolattal Ablakhasználat redőnnyel - korlátozás nélkül Hármas sorolás Beázás Szúnyoghálók Roto 735 speciálisan billenő tetőablak Hatos sorolás Hatos sorolás Hőszigetelési probléma javítás előtt Ablakcsere Velux műanyag ablakra Hőszigetelési probléma javítás előtt Hőszigetelési probléma javítás előtt Átrium tetőablakokkal